Skip to main content

Udvalgte referencer

ProGuard ApS. Det helt rigtige match af køber og sælger

Rishøj Ejerrådgivning formidlede salget af ProGuard ApS, på vegne af Bounty Holding ApS, og fandt præcis den køber, som sælger håbede på. Både køber og sælger kalder det for ”a match made in heaven”. Køber får indfriet en mangeårig drøm om at blive selvstændig på heltid.

Multi-Living ApS solgt til ny ejerkreds

Woodgrove Venture ApS har solgt datterselskabet Multi-Living ApS til en ny ejergruppe bestående af selskabets direktør og to investorer. Gennem en fortrolig og tillidsfuld transaktionsproces blev bestyrelsen for Woodgrove Venture ApS overbevist om, at man i den nye ejergruppe fandt den helt rigtige konstellation til at videreføre og fremtidssikre selskabet.

Generationsskifte Restaurant Sydvesten

“Søren Rishøj var revisor for os i mere end 20 år. Da Søren i sin tid fortalte os, at han havde besluttet at stoppe hos Martinsen for at søge nye udfordringer udenfor branchen, sagde vi til ham, at det kunne han ikke få lov til, før han havde fundet en afløser til os. Så kom Corona, og det kunne jo selv Søren ikke gøre noget ved. Efter Sørens etablering som selvstændig rådgiver med speciale i generationsskifte slog vi selvfølgelig til og lavede en aftale. Det har været en lang proces for os at finde en god arvtager. Men sammen har vi bevaret troen, og Søren har hele vejen igennem arbejdet seriøst og målrettet med at finde en løsning. Samarbejdet har været fuldt tilfredsstillende. Vi er også meget tilfredse med aftalen med Lasse og kompagni. Vi føler os overbevist om, at vi nu lægger Sydvesten i de bedste hænder.” 

⎯ Vita Jellesen & Tom Hansen

BL Rustfri Montage solgt til V.F. Stålindustri A/S

”I april 2022 kontaktede jeg Søren Rishøj, som jeg i forvejen kendte fra hans tid som revisor. Jeg anede af gode grunde intet om, hvad det vil sige at sælge sin virksomhed. Måske godt det samme, fordi gennemførsel af et salg kan være en lang og tidskrævende proces, har jeg fundet ud af. Men Søren har været ordentlig og konsekvent i sin rådgivning af mig gennem hele forløbet. Han har arbejdet løsningsorienteret og formidlet en aftale med V.F. Stålindustri A/S, som  jeg er fuldstændig tilfreds med. Jeg glæder mig nu til at fortsætte i det nye regi under V.F. Stålindustri A/S, der på samme måde som jeg har gjort altid, lægger vægt på at levere udstyr i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.”

⎯ Brian Lund

Ejerskifte Annebergs Limtræ A/S

”Søren Rishøj har ydet os en stor hjælp gennem hele salgsprocessen. Gennemførsel af salg og generationsskifte er en lang, og til tider også besværlig, proces. Fra den indledende værdiansættelse, over due diligence til afslutning af transaktionen har Søren haft fuldt fokus på at skabe en tryg og sikker løsning for os i salget af vores livsværk. Søren har været en sikker og pålidelig rådgiver for os hele vejen igennem forløbet, og vi er godt tilfredse med udfaldet af det hele. Vi har fuld tillid til den rådgivning, som vi har fået, og går det fremtidige samarbejde med Taasinge Elementer i møde med en god fornemmelse.”

⎯ Frits Anneberg og Christian Anneberg, fabrikanter og sælgere af Annebergs Limtræ A/S

Medejer af Kim Vind ApS

”Søren Rishøj har ydet min kone Grete og jeg en stor hjælp gennem processen med salg af en andel på 20 % til Michael Michaelsen samt den tilhørende udskillelse af vores ejendomme til et nyt ejendomsselskab. Det har været en fornøjelse at arbejde med Søren hele vejen igennem, og vi er godt tilfredse med udfaldet af det hele.”

⎯ Kim Vind, entreprenør og direktør

Udviklingsplan til Anders Hansen Auto

”Vi kontaktede Søren Rishøj for at få hjælp til en opgradering af de interne processer og forretningsgange. Efter en kortlægning af de nuværende forretningssystemer, og Sørens observationer i den forbindelse, fremkom han med en række forbedringsforslag. Anders og jeg har været fuldt tilfredse med den rådgivning, vi har fået fra Søren i denne proces. Efter to måneder har jeg fået automatiseret så meget af bogholderiet, at min tidsanvendelse er reduceret med over 50%. Før kunne jeg sidde en hel weekend eller mere for at få ajourført bogholderiet, og alligevel følte jeg aldrig, at jeg har helt med. Nu er alt bogført og afstemt inden frokost – hver dag!”

⎯ Anja Merkistein, bogholder og medarbejdende ægtefælle

Generationsskifte

Jeg er i øjeblikket rådgiver på flere opgaver indenfor køb, salg og generationsskifte af virksomheder, som jeg glæder mig til at fortælle mere om i takt med, at opgaverne bliver afsluttet