Skip to main content

Multi-Living ApS solgt til ny ejerkreds

Kategori

Søren Rishøj

28. november, 2023

Woodgrove Venture ApS har solgt datterselskabet Multi-Living ApS til en ny ejergruppe bestående af selskabets direktør og to investorer. Gennem en fortrolig og tillidsfuld transaktionsproces blev bestyrelsen for Woodgrove Venture ApS overbevist om, at man i den nye ejergruppe fandt den helt rigtige konstellation til at videreføre og fremtidssikre selskabet.

Multi-Living ApS fra Langaa nær ved Randers i Jylland har siden grundlæggelsen i 1999 produceret tidløse og stilsikre løsninger til køkken, bad og garderobe. Produkterne sælges gennem forhandlere primært i Danmark. Ole Flensted, der gik bort i julen 2022, har via Woodgrove Venture ApS været ejer af Multi-Living siden 2014.

I december 2022 blev der valgt ny ledelse i Ole Flensteds fem holdingselskaber, hvor jeg blev valgt som bestyrelsesformand. Herunder i Woodgrove Venture ApS – moderselskab for Multi-Living ApS og for By Mogensen ApS i Skovlund (producent af skabsløsninger til bad og garderobe m.v.).

I løbet af foråret 2023 modtager bestyrelsen for moderselskabet Woodgrove Venture ApS en henvendelse fra en potentiel køber. Bestyrelsen udpegede mig til at stå i spidsen for de videre drøftelser. Udover selve forhandlingsforløbet omfattede opgaverne også værdiansættelse af ejendom og selskab, facilitering af datarum m.v. i forbindelse med købers due diligence samt udarbejdelse af  overdragelsesdokumenter sammen med Woodgrove Venture ApS´ advokater.

Gennem en fortrolig og tillidsfuld transaktionsproces blev vi i bestyrelsen for overbevist om, at vi i den nye ejergruppe har fundet den helt rigtige konstellation til, sammen med staben af dygtige medarbejdere, at videreføre og fremtidssikre Multi-Living ApS.

Den 14. august 2023 blev transaktionen afsluttet på fabrikken i Langaa, og nøglerne kunne overdrages til den nye ejergruppe bestående af Bo Geisler (Mile Holding ApS), Søren Iversen (Pendo ApS) og Ove Dalsgaard (OVDA Holding).

De tre fremtidige ejere erhvervede henholdsvis 60%, 30% og 10% af selskabskapitalen med sidstnævnte Ove Dalsgaard som fortsættende administrerende direktør for Multi-Living.

Copyright © 2018 Phiro A/S

Rishøj Ejerrådgivning skaber løsninger for udvikling, optimering og generationsskifte af virksomheder.
Hvis du også går med tanker om generationsskifte af din virksomhed, kan du læse mere om generationsskifte her.

På links kan du også læse mere om, hvordan Rishøj Ejerrådgivning fandt løsningen for Annebergs Limtræ A/S, Sydvesten og Entreprenør Kim Vind ApS.

Kontakt mig

Har det fanget interessen? Så kontakt mig eller udfyld formularen og lad mig ringe dig op.

Dit navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.