Skip to main content

Generationsskifte af Annebergs Limtræ A/S

Søren Rishøj

15. september, 2022

Taasinge Elementer har overtaget alle kapitalandele i Annebergs Limtræ

Søren Rishøj, indehaver af Rishøj Ejerrådgivning, har rådgivet de nuværende ejere, brødrene Frits og Christian Anneberg, gennem hele salgsprocessen.

Frits Anneberg og Christian Anneberg udtaler:

”Søren Rishøj har ydet os en stor hjælp gennem hele salgsprocessen. Gennemførsel af salg og generationsskifte er en lang, og til tider også besværlig, proces. Fra den indledende værdiansættelse, over due diligence til afslutning af transaktionen har Søren haft fuldt fokus på at skabe en tryg og sikker løsning for os i salget af vores livsværk. Søren har været en sikker og pålidelig rådgiver for os hele vejen igennem forløbet, og vi er godt tilfredse med udfaldet af det hele. Vi har fuld tillid til den rådgivning, som vi har fået, og går det fremtidige samarbejde med Taasinge Elementer i møde med en god fornemmelse”.

Et muntert samarbejde

Jeg siger fra min side tak til familien Anneberg for et på en gang seriøst og muntert samarbejde gennem hele forløbet. Det har været en stor fornøjelse og ære for mig, at jeg er blevet vist tillid til at finde en god løsning på generationsskiftet og sende Frits og Christians livsværk videre på en ny spændende rejse. Det har været vigtigt for dem, at køberen skulle forstå og kunne se potentialet i de bæredygtige kvalitetsprodukter, som de har været kendt for gennem mere end 26 år. Men mest magtpåliggende har det været, at Taasinge Elementer A/S vil bevare og udvide arbejdspladserne i Lunde.

Specialiseret limtræsfabrik

Annebergs Limtræ er specialiseret i fremstilling af bjælker, søjler, multiplank-elementer og småhuse i limtræ. Fabrikken i Lunde beskæftiger 16 medarbejdere. Annebergs Limtræ har rødder tilbage til 1964, hvor Knud Anneberg købte Lunde Trælast. I 1985 trådte sønnerne Frits og Christian ind i virksomheden, som efterfølgende voksede til fem trælastforretninger. I 1996, hvor sønnerne overtog virksomheden, blev de fem trælastforretninger solgt fra til fordel for en satsning på fremstilling af limtræ. Læs mere på http://www.annebergs-limtrae.dk/

Køber er Danmarks ældste og største

Køberen Taasinge Elementer er etableret i 1971 og er Danmarks ældste og største producent af præfabrikerede tag- og facadeelementer i træ. Virksomheden har tre fabrikker i Danmark – på Tåsinge, i Hampen og i Sindal – samt en fabrik i Letland. De fire fabrikker producerer tilsammen cirka 300.000 kvm. træelementer årligt til alle former for nybyggeri samt energirenovering. Produktsortimentet omfatter træbaserede løsninger til facade, tag, vægge og dæk. Taasinge Elementer har eget montagefirma (TE Montage) og ejer desuden virksomhederne Nordic Build (Danmark), RVT (Norge) og LV Elements Letland).
Taasinge Elementer har siden 2017 været en del af den børsnoterede koncern, Nordic Waterproofing, som også ejer bl.a. Phønix Tag og Hetag i Danmark. Læs mere på https://taasingeelementer.dk

Kontakt mig

Har det fanget interessen? Så kontakt mig eller udfyld formularen og lad mig ringe dig op.

Dit navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.