Skip to main content

Anders Hansen Automobiler

Kategori

Søren Rishøj

05. juli, 2022

Små tiltag kan give store besparelser

Digitalisering og automatisering af bogholderiopgaver ved brug af tilgængelige værktøjer

Anders Hansen Automobiler er gennem årene blevet udvidet fra en traditionel bilhandel med brugte biler på én lokation til en full-service bilforretning. I dag omfatter virksomheden yderligere forretningsområder i form af et komplet værksted med 4 arbejdsstationer, finansiering- og forsikringstilbud og drift af vaskehaller på 3 forskellige lokationer.

Forøgelse af arbejdsopgaverne

Det har resulteret i en væsentlig forøgelse af arbejdsopgaverne for indehaver Anders Hansen. Anders´ hustru Anja Merkistein er ansvarlig for værksted, vaskehallerne og administrationen. Anja har tydeligt kunne mærke at antallet af kundehenvendelser og ikke mindst antallet af daglige transaktioner har været stærkt stigende. Ofte er weekenderne taget i brug for at klare bogholderiopgaverne.

Løsningen var tilgængelig

Anja og Anders kontaktede Rishøj Ejerrådgivning v/Søren Rishøj for at få hjælp til en opgradering af de interne processer og forretningsgange. Efter en kortlægning af de nuværende forretningssystemer, og sine observationer i den forbindelse, fremkom Søren Rishøj med en række forbedringsforslag. Forslagene var rettet mod den interne IT struktur, integration og effektivisering af forretningssystemer samt automatisering og digitalisering af bogholderiopgaverne.

Forbedringsforslagene blev udmøntet i en aktivitetsplan for hver af de tre områder med beskrivelse af formål, ansvar og tidsplan.

Sideløbende med udarbejdelse af aktivitetsplanerne bistod Søren Rishøj med implementering af de værktøjer til digitalisering og automatisering af bogholderiet, som allerede var tilgængelige i det eksisterende system, men blot manglede at blive taget i brug.

Anja Merkistein, bogholder, Anders Hansen Automobiler

”Anders og jeg har været fuldt tilfredse med den rådgivning, vi har fået fra Søren i denne proces. Efter to måneder havde jeg fået automatiseret så meget af bogholderiet, at min tidsanvendelse var reduceret med over 50%. Før kunne jeg sidde en hel weekend eller mere for at få ajourført bogholderiet, og alligevel følte jeg aldrig, at jeg har helt med. Nu er alt bogført og afstemt inden frokost – hver dag!”

Hvis du vil vide mere

Du kan læse mere om Anders Hansen Automobiler på www.andershansenauto.dk.

Rishøj Ejerrådgivning skaber løsninger for udvikling, optimering og generationsskifte af virksomheder. Er du ejerleder, og går du ligesom Anja og Anders og tænker på, hvordan du kan udvikle og optimere på din forretning, kan du læse mere om, hvad jeg kan tilbyde dig på her.

Kontakt mig

Har det fanget interessen? Så kontakt mig eller udfyld formularen og lad mig ringe dig op.

Dit navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.