Skip to main content

Hvem er Søren Rishøj?

Jeg er uddannet statsautoriseret revisor og har i 25 år været partner i en landsdækkende revisionsvirksomhed, hvor jeg var revisor, rådgiver og sparringspartner for en portefølje af ejerledede virksomheder.

Formål

Rishøj Ejerrådgivning skaber løsninger for udvikling, optimering og generationsskifte af virksomheder.

Mine værdier

  • Vedholdenhed

    Arbejdet er ikke færdigt, før opgaven er løst.

  • Hæderlighed

    En aftale er en aftale. Opgaven løses i fortrolighed og indenfor de aftalte rammer.

  • Pålidelighed

    Ydelsen leveres i den aftalte kvalitet og til den aftalte tid.

Min historie

Jeg er født den 29. november 1966 i Skagen – byen på toppen af Danmark. Mine forældre flyttede i 1969 til Esbjerg og tog heldigvis Søren på 2 1/2 år med. 

Jeg har boet her i Esbjerg lige siden, men Skagen vil for altid være det sted, hvor jeg føler en særlig tilknytning til. Du kan tage en vendelbo ud af Vendsyssel, men du kan aldrig tage Vendsyssel ud af en vendelbo!

Jeg er gift med Helle, og far og bonusfar til 3 voksne børn. Bosiddende i Sønderris ved Esbjerg. 

Jeg er uddannet statsautoriseret revisor og har i 25 år været partner i en landsdækkende revisionsvirksomhed, hvor jeg var revisor, rådgiver og sparringspartner for en portefølje af ejerledede virksomheder.

Mine forældre drev frem til 2004 skibsprovianteringen Jens Lysholdts Eftf., hvor jeg helt fra barnsben arbejdede med sammen med dem i forretningen. 

Min far var ejerleder længe før, det begreb var opfundet, og jeg har selv været det. Derfor kender jeg også til, hvad det vil sige at drive sin egen virksomhed på godt og på ondt.  Jeg ved, hvad det betyder for en ejerleder og dennes familie, både positivt og negativt, at der 24/7 er et ekstra familiemedlem, der altid kræver opmærksomhed og for det meste førsteprioritet.

Samlet giver det mig en solid ballast og baggrund for at virke som ejerrådgiver for virksomheder i SMV-segmentet.

Min rådgivning henvender sig til familieejede virksomheder i regnskabsklasse B og C. Kernekunden er en ejerleder, der har drevet virksomhed i +10 år, og nu ønsker at involvere en ekstern part til at videreudvikle og salgsmodne virksomheden med henblik på ekspansion, salg eller glidende generationsskifte. Men du skal ikke holde dig tilbage, hvis du er indehaver af en ung virksomhed, og har brug for professionel rådgivning – eventuelt kombineret med investering i en minoritetsandel med henblik på at udvikle din virksomhed.  

Der er et hjerte i mit logo. Det er fordi, at hos mig finder du ejerlederrådgivning med hjertet på rette sted.