Skip to main content

A match made in heaven: Generationsskifte af ProGuard ApS

Søren Rishøj

01. januar, 2024

Rishøj Ejerrådgivning formidlede salget af ProGuard ApS, på vegne af Bounty Holding ApS, og fandt præcis den køber, som sælger håbede på. Både køber og sælger kalder det for ”a match made in heaven”, og køber får indfriet en mangeårig drøm om at blive selvstændig på heltid.

Med virkning fra 15. november 2023 har Kema Denmark ApS, ejet af Dennis Elbæk Nielsen, overtaget ProGuard ApS. Dennis er 43 år, uddannet som smed og certificeret som QC inspektør i 2015, og har i en årrække arbejdet som kvalitetschef hos Vestjysk Rustfri Montage. Sideløbende med dette fuldtidsjob har Dennis brugt en del af sin fritid på produktion og salg af trykluftværktøjet KEMA 1, der kan frigøre store dæk på eksempelvis landbrugs- og entreprenørmaskiner. Med tilkøbet af ProGuard tager Dennis nu det sidste store skridt til at indfri sin mangeårige drøm om at blive selvstændig på fuld tid.

ProGuard ApS blev etableret i 2015 af direktør Sven Erik Christensen, der frem til overdragelsen har drevet virksomheden i samarbejde med sin hustru Birthe Christensen.

ProGuard  forhandler og monterer løsninger til opbevaring og afskærmning. Porteføljen af produkter omfatter blandt andet modulbaserede depotrumsløsninger, afskærmning af maskiner og lagerreoler, sikkerhedsdøre og safe-/compact storage – alt udført i trådvæv. Under brandet ”ProMesh” forhandles også et bredt sortiment af produkter i form af filtre og svejst net i rustfrit, sort- og galvaniseret stål.

ProGuards kunder er entreprenører, håndværks- og byggevirksomheder, organisationer indenfor erhvervs- og boligudlejning samt en bred kreds af danske virksomheder i maskin- og plastindustrien.

Generationsskiftet sikrer, at de mange faste kunder også i fremtiden kan glæde sig over få leveret produkterne med det høje niveau af service og kvalitet, som Sven Erik Christensen altid har ydet sine kunder i ProGuard.

Sven Erik Christensen vil i en overgangsperiode fortsat være tilknyttet ProGuard på konsulentbasis for at bistå Dennis Elbæk Nielsen med færdiggørelse af igangværende entrepriser, og præsentation for kunder og leverandører.

Sælger er Bounty Holding ApS ejet af Birthe og Sven Erik Christensen samt deres fire børn. I forbindelse med overdragelsen udtaler Sven Erik Christensen:

Birthe og jeg har både været imponeret og glade for det arbejde, som Søren Rishøj har leveret til os ved salget af ProGuard. Søren har blevet håndteret sagen yderst professionelt, i en rigtig god tone og med stor faglighed. Tak for det!

Rishøj Ejerrådgivning har formidlet handlen og kontakten mellem køber og sælger. Køberen Dennis Elbæk Nielsen fra Kema Denmark ApS udtaler:

”Jeg er Søren meget taknemmelig for hans medvirken, og det professionelle arbejde, som han har leveret hele vejen igennem. Det er tæt på ” a match made in heaven” for begge parter, og vi har fra begyndelsen af forløbet haft en god kemi med hinanden”

Sven Erik Christensen slutter med:

”Birthe og jeg fandt det vigtigt at finde en køber, der fremtidssikrede ProGuards forretning både fagligt og menneskeligt. Dennis er præcis den type køber, som Birthe og jeg har håbet på.

ProGuard er nu i kyndige og sikre hænder hos Dennis i mange år fremover”.

Rishøj Ejerrådgivning skaber løsninger for udvikling, optimering og generationsskifte af virksomheder. Hvis du også går med tanker om generationsskifte af din virksomhed, kan du læse mere om generationsskifte her. På links kan du også læse mere om, hvordan Rishøj Ejerrådgivning fandt løsningen for Annebergs Limtræ A/S, Multi-Living ApS og Sydvesten.

Kontakt mig

Har det fanget interessen? Så kontakt mig eller udfyld formularen og lad mig ringe dig op.

Dit navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.