Skip to main content

BL Rustfri Montage solgt til V.F. Stålindustri A/S

Kategori

Søren Rishøj

31. juli, 2023

V. F. Stålindustri har med virkning fra 1. marts 2023 overtaget aktiviteterne i BL Rustfri Montage v/Brian Lund.

Søren Rishøj, indehaver af Rishøj Ejerrådgivning har været rådgiver for Brian Lund gennem hele salgsprocessen.  

Brian Lund udtaler i forbindelse med overdragelsen:

”I april 2022 kontaktede jeg Søren Rishøj, som jeg i forvejen kendte fra hans tid som revisor. Jeg anede af gode grunde intet om, hvad det vil sige at sælge sin virksomhed. Måske godt det samme, fordi gennemførsel af et salg kan være en lang og tidskrævende proces, har jeg fundet ud af. Men Søren har været ordentlig og konsekvent i sin rådgivning af mig gennem hele forløbet. Han har arbejdet løsningsorienteret og formidlet en aftale med V.F. Stålindustri A/S, som  jeg er fuldstændig tilfreds med. Jeg glæder mig nu til at fortsætte i det nye regi under V.F. Stålindustri A/S, der på samme måde som jeg har gjort altid, lægger vægt på at levere udstyr i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser”.

BL Rustfri Montage blev etableret i 2001 af indehaver Brian Lund og er i det meste af sin levetid blevet drevet fra værkstedet på Håndværksvej 11 i Darum. 

Virksomheden fremstiller skræddersyede løsninger i rustfri materialer til brug for fødevareindustrien, detailhandlen samt lager- og logistik virksomheder. Endvidere servicerer BL Rustfri Montage kunderne med løbende vedligehold og renovering af produktionsudstyr.  

I de seneste 2 – 3 år er der opbygget et separat forretningsområde under brandet ”BL Højbede”, hvor virksomheden fremstiller skræddersyede løsninger i højbede og bænke m.v. til haver og udeområder i galvaniseret stål, Corten (rustfarvet) og sortlakeret aluminium. BL Højbede har egen webshop og domæne på Facebook. 

Køberen V.F. Stålindustri A/S har hovedsæde i Holstebro og blev etableret for mere end 30 år siden af Sven Aage Vilsgaard, der er far til den nuværende eneejer direktør Claus Vilsgaard. V.F. Stålindustri er en moderne maskinfabrik med et stort hold af dygtige specialister, der har lang erfaring med at producere forskellige former for produktionsudstyr til blandt andet fødevare- og industrivirksomheder. Læs mere på www.vfstaal.dk.  

Rishøj Ejerrådgivning skaber løsninger for udvikling, optimering og generationsskifte af virksomheder. Hvis du også går med tanker om generationsskifte af din virksomhed, kan du læse mere om, hvad jeg kan tilbyde dig på www.ejerraadgiveren.dk.

Kontakt mig

Har det fanget interessen? Så kontakt mig eller udfyld formularen og lad mig ringe dig op.

Dit navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.